Приготувати ідеальні млинці – це не просто, хоч і здається, що готуються вони – елементарно. Навіть звичайний цукор або сода можуть зіпсувати смак млинців.
Соду додають в випічку для того, щоб тісто піднялося і млинці вийшли пухкими. Але навіщо сода в млинцях?
Вона робить їх тільки жорсткими і менш повітряними. Приготуйте млинці без соди, і ви побачите, що вони будуть пишнішими та ніжнішими.
Сода потрібна тільки у випадку, коли у тісто додають мед. В інших видах тіста замість соди варто додати розпушувач. Також щоб млинці вийшли пишними, можна готувати їх на кефірі.
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
"Полювання" на ухилянтів? На дорогах запускають мобільні блокпости – що це означає
Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші
Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців
Що стосується цукру, то від його надлишку млинці пригоряють і набагато швидше стають золотавими, а всередині залишаються сирими.
Якщо ж ви полюбляєте солодких млинці, краще подавати їх зі згущеним молоком або варенням.
Вершкове масло теж не варто додавати в тісто. Краще змастити маслом готові млинці, тоді вони не будуть сухими.
Що ж до яєць, то вони є обов’язковим інгредієнтом в тісті у пропорції два яйця на літр тіста.
Якщо тісто без дріжджів, на молоці, то яєць можна додати більше.
Так просто і смачно! Маленькі секрети здатні створити справжню магію на кухонному столі. Зберігайте цей рецепт, щоб стати трішчки феєю.
Рецепт млинців від Євгена Колопотенка.
Нагадаємо, раніше американське печиво від Ектора Хменес-Браво.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яблучний оцет для салатів і консервації.
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко придумав рецепт не нудних зраз.