Приготувати ідеальні млинці – це не просто, хоч і здається, що готуються вони – елементарно. Навіть звичайний цукор або сода можуть зіпсувати смак млинців.

Соду додають в випічку для того, щоб тісто піднялося і млинці вийшли пухкими. Але навіщо сода в млинцях?

Вона робить їх тільки жорсткими і менш повітряними. Приготуйте млинці без соди, і ви побачите, що вони будуть пишнішими та ніжнішими.

Сода потрібна тільки у випадку, коли у тісто додають мед. В інших видах тіста замість соди варто додати розпушувач. Також щоб млинці вийшли пишними, можна готувати їх на кефірі.

Популярні новини зараз

Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту

Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році

Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри

Мобілізації не уникнуть: хто в першу чергу піде до ТЦК у квітні

Показати ще

Що стосується цукру, то від його надлишку млинці пригоряють і набагато швидше стають золотавими, а всередині залишаються сирими.

Якщо ж ви полюбляєте солодких млинці, краще подавати їх зі згущеним молоком або варенням.

Вершкове масло теж не варто додавати в тісто. Краще змастити маслом готові млинці, тоді вони не будуть сухими.

Що ж до яєць, то вони є обов’язковим інгредієнтом в тісті у пропорції два яйця на літр тіста.

Якщо тісто без дріжджів, на молоці, то яєць можна додати більше.

Так просто і смачно! Маленькі секрети здатні створити справжню магію на кухонному столі. Зберігайте цей рецепт, щоб стати трішчки феєю.

Рецепт млинців від Євгена Колопотенка.

Нагадаємо, раніше американське печиво від Ектора Хменес-Браво.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яблучний оцет для салатів і консервації.
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко придумав рецепт не нудних зраз.