Приготувати ідеальні млинці – це не просто, хоч і здається, що готуються вони – елементарно. Навіть звичайний цукор або сода можуть зіпсувати смак млинців.

Соду додають в випічку для того, щоб тісто піднялося і млинці вийшли пухкими. Але навіщо сода в млинцях?

Вона робить їх тільки жорсткими і менш повітряними. Приготуйте млинці без соди, і ви побачите, що вони будуть пишнішими та ніжнішими.

Сода потрібна тільки у випадку, коли у тісто додають мед. В інших видах тіста замість соди варто додати розпушувач. Також щоб млинці вийшли пишними, можна готувати їх на кефірі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Показати ще

Що стосується цукру, то від його надлишку млинці пригоряють і набагато швидше стають золотавими, а всередині залишаються сирими.

Якщо ж ви полюбляєте солодких млинці, краще подавати їх зі згущеним молоком або варенням.

Вершкове масло теж не варто додавати в тісто. Краще змастити маслом готові млинці, тоді вони не будуть сухими.

Що ж до яєць, то вони є обов’язковим інгредієнтом в тісті у пропорції два яйця на літр тіста.

Якщо тісто без дріжджів, на молоці, то яєць можна додати більше.

Так просто і смачно! Маленькі секрети здатні створити справжню магію на кухонному столі. Зберігайте цей рецепт, щоб стати трішчки феєю.

Рецепт млинців від Євгена Колопотенка.

Нагадаємо, раніше американське печиво від Ектора Хменес-Браво.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яблучний оцет для салатів і консервації.
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко придумав рецепт не нудних зраз.