Відомий український кулінар Євген Клопотенко відомий своїми неординарними рецептами, якими користуються тисячі шанувальників по всій країні. Цього разу він вирішив поділитися з шанувальниками рецептом зраз.
Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно радує шанувальників порадами і новими рецептами.
Справа в тому, що чоловік не фанат цієї страви, і вирішив влаштувати питання серед шанувальників, щоб довести другу, що багато хто не любить їх.
"А ви взяли і проголосували за рецепт. Ну що, довелося мені ліпити зрази. Зарази (агресую на ситуацію). Але я просто так не здаюся і гну свою лінію " - йдеться в повідомленні.
Зрази вийшли незвичайні, а з печінки замаринованої у вині, вийшло дуже добре.
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу
У пенсіонерів заберуть 30% від виплати: кому ПФУ не повністю зарахує кошти
Принцип досить простий-зварити, змішати, зліпити і посмажити.
Спочатку варимо кілограм картоплі, і починаємо робити з неї пюре, чекаємо поки охолодитися.
Далі потрібно обсмажити приблизно 250 грам курячої печінки з цибулею і гвоздикою, а за п'ять хвилин до готовності додаємо 50 мілілітрів червоного вина.
Перебиваємо картоплю в блендері, і туди додаємо соняшникову олію, яйце, 3 столових ложки борошна і приправи. Звичайно ж приправи, потрібно не забути про це.
Замішуєте таке картопляне тісто, ліпіть зрази з печінкою всередині обвалюють в борошні і смажите з усіх боків до золотистої скоринки. Якщо будете запікати, то 180 градусів, 20 хвилин (через 10 хвилин все треба буде перевернути на іншу сторону).
Нагадаємо, зірка МастерШеф Євген Клопотенко поділився рецептом соте з овочів:
Також Знай.ua писав, Євген Клопотенко зізнався, кому не місце за його столом
Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом