Всім відома популярна горіхово-шоколадна паста Nutella, її ніжний смак вже давно підкорив мільйони людей по всьому світу. Але, мало хто знає, що її можна приготувати власноруч у себе вдома.

Для приготування Nutella вам не знадобитися багато коштів і сил, проте смак цієї горіховою пасти вас приємно здивує, її рецептом поділилися в Телеграм-каналі "Рецепти Кожен День".

Домашня Nutella, скріншот з відео

Інгредієнти:

- Какао-6 ст. л.
- Цукор-4 склянки
- Молоко-4 склянки
- Борошно-4 ст. л.
- Фундук (обсмажений) - 4 склянки
- Вершкове масло - 250 г.
- Сіль-0,5 чайної ложки

Спосіб приготування:
Для початку потрібно змішати цукор, борошно і какао. Повільно влити молоко, постійно перемішуючи. Розмішати до відсутності грудочок. Отриману суміш поставити на слабкий вогонь і постійно помішувати. Дочекатися, коли суміш закипить.
Тим часом подрібнюємо горіхи і висипаємо в суміш. Після потрібно додати сіль і вершкове масло. І ще продовжувати варити близько 20 хвилин, постійно помішуючи.

Коли суміш загусне, зняти з вогню і дати охолонути. Після - перекласти в ємність з кришкою, що закручується і поставити в холодильник. Приємного апетиту!

Нагадаємо, пишний пиріг без масла і борошна за 40 хвилин - всього 36 гривень на десерт для всієї родини. Рецепт економного йогуртового пирога без борошна і масла

Раніше Знай писав, Італія в банку: ідеальний рецепт в'ялених томатів. Кращий рецепт в'ялених томатів. Так ви їх ще не готували

Також Знай сообшал, пиріг з листкового тіста на кефірі з м'ясом і картоплею: ви точно захочете готувати його щодня. Рецепт приготування апетитного пирога

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще