Спробуйте приготувати курячий рулет з сиром і беконом: страва стане окрасою святкового столу.
Для новорічного меню хочеться мати можливість подати ефектну смачну страву, яка стане одночасно й центральним елементом гарячого столу, так і піде як холодна закуска на наступний день. Тому часто у центрі трапези опиняються різноманітні м'ясні рулети, які чудово справляться з обома завданнями.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 600-700 гр.
- Бекон - 160 гр.
- Сир адигейський або моцарела - 100 гр.
- Зелена цибуля - 50 гр.
- Копчена паприка, сіль, перець
Приготування:
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Куряче філе ріжемо уздовж і відбиваємо
Викладаємо на харчову плівку, зверху кладемо спеції, натертий сир, цибуля і звертаємо рулет так, щоб плівка залишилася зовні. добре протискуєте
Знову вистилає плівку і викладаємо бекон, зверху рулет, знову звертаємо
Викладаємо на деко і відправляємо в духовку (30 хвилин, 200 градусів)
Дістаємо, нарізаємо, прикрашаємо і насолоджуємося!
Як повідомляв портал Знай.ua, святкові молочні коктейлі стануть чудовою альтернативою шампанському на Новий рік: топ-3 рецепти