Сьогодні ми з вами навчимося готувати дуже смачне суфле з ягід.

І для нього нам будуть потрібні 200 грам ягід (наприклад, ожина), 140 грам грецького йогурту або м'якого сиру, 230 гр. сиру в брикеті, а також 50 мілілітрів води, 10 грам желатину і столова ложка цукру.

Приготування починається з желатину, який слід залити водою і залишити набухати. А потім слід взятися за ягоди і подрібнити їх в блендері, після чого процідити через сито, щоб позбутися від непотрібних кісточок. Далі додаються йогурт, сир і цукор, сместь доводиться до однорідного стану за допомогою погружного блендера.

І лише в останній момент додається розчинений на водяній бані або в мікрохвильовці желатин. Далі беруться креманки, в які розливається суміш, і відправляються в холодильник на дві години. Як тільки маса застигне-десерт можна вважати готовим. Ягідне суфле можна прикрасити свіжими ягодами або кокосовою стружкою.

Нагадаємо, не тільки олів'є: три класичних салату для новорічного столу від Клопотенко. Святкування Нового рік важко уявити без звичних салату олів'є і оселедця під шубою. Якщо ви трохи втомилися від традиційних варіантів, то можна урізноманітнити свій святковий стіл новими рецептами, а старі - поліпшити.

Популярні новини зараз

Ухилянтам пропонують амністію: як отримати помилування від ТЦК

Гороскоп на тиждень 21-27 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни готові до грошей, відгородженість Раків та ігри Козорогів

Продаж авто загонить у мінус: українців приголомшили новими вимогами - не зглянуться навіть на старі авто

Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", запашний апельсиновий чай з корицею зігріє в цю сумну зиму: рецепт.

Знай.ua писав, ніжний смак підкорить кожного: рецепт запеченої цвітної капусти з соусом Бешамель. Вона нікого не залишить байдужим.