Рецепт тоненьких млинців, смачних, як у бабусі, знадобиться вам не раз - збережіть його.
Читайте Знай в Google News!
Є таке чудове слово - Адвент. Це час перед Різдвом, який проходить в очікуванні свят, у приготуваннях і сподіваннях. А ще це період посту, і рецепт млинців стане вам у пригоді.
Інгредієнти:
кефір 0,5 л
молоко 1 склянка
яйце 1-2 шт
борошно 1,5 стакан
цукор 1 ст.л.
сіль 0.5 ч.л.
сода 1 ч.л.
рослинна олія
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування
1. У каструлю налийте кефір і трохи підігрійте (повинен бути теплим, але не гарячим).
2. Додайте яйце (якщо велике - одне, дрібніших - два), цукор, сіль, соду і перемішайте.
3. Додайте борошно (приблизно 1.5 склянки), кладіть його стільки, щоб маса була, як хороша густа сметана. Тпер все ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
4. Молоко доведіть до кипіння і тоненькою цівкою вливайте в масу, весь час помішуючи (так ви заварюєте ваше тісто).
5. Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже "зварена").
6. Додайте 1-2 ст.л. рослинної олії, перемішайте - і тісто для випічки млинців готове.
7. Печіть млинці, якщо є можливість, на чавунній сковороді трохи змастивши її олією.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо простий спосіб смачно нагодувати сім'ю: фаршировані печериці за 30 хвилин
Як повідомляв портал Знай.ua, проста випічка з яєць, борошна і сметани замінить печиво і пироги
Також Знай.ua писав рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт