Незвичайний секретний інгредієнт-айва і незвичайні спеції перетворять звичайне печеня в улюблене блюдо ваших рідних.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 6 курячих гомілок (600 г)
- 1 цибулина
- 400 г айви
- 200 мл бульйону або води
- по ½ ч. л. кумина, коріандру, імбиру, паприки, часнику, куркуми, перцю чилі
- 1 ст. л. цукру
- 1 ст. л. вершкового масла
- сіль, перець
Курячі гомілки потрібно обсмажити до рум'яної скоринки, прибрати зі сковороди. Обсмажити цибулю, додавши всі спеції, викласти до курки, залити бульйоном і тушкувати 15 хв.
Айву нарізати часточками, видалити насіння, обсмажити з вершковим маслом і цукром 5-7 хв.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Є маленька особливість - для м'яса без кісточки час приготування можна скоротити на 5-7 хв, якщо нарізати його невеликими шматками.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, зимове блюдо і за кольором, і за змістом, рецепт польського білого борщу.
Як повідомляв Знай.иа, рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт.
Також Знай.иа писав, що фарширований м'ясом картопля зігріє зимовими вечорами, простий рецепт для всієї родини.