Пісний борщ може вийти ситним і смачним, якщо його правильно приготувати. Така страва підійде всім тим, хто має намір постити перед святами.

Читайте Знай в Google News!

Щоб приготувати смачний наваристий борщ вам знадобляться всі звичні інгредієнти, крім м'яса. А завдяки великій кількості квасолі страва виходить ситною і поживною. Рецептом пісного червоного борщу поділився сайт "Зі смаком".

Інгредієнти:

  • Буряк - 360 г
  • Морква - 150 г
  • Картопля - 390 г
  • Капуста білокачанна - 360 г
  • Цибуля - 150 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Цукор - 50 г
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Вода - 4 л
  • Консервована квасоля - 800 г
  • Томатна паста - 100 г
  • Сіль - 20 г
  • Чорний перець (горошком) - 10 шт.
  • Лавровий лист - 6 шт.
  • Соняшникова олія - на свій смак

Приготування пісного борщу, кадр з відео

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Приготування пісного борщу, кадр з відео

Приготування:

Очищені буряк і моркву поріжте соломкою, картоплю — кубиком, цибулю — півкільцями. Наріжте капусту. Обсмажте моркву з цибулею, видавіть туди часник. Окремо обсмажте буряк, додавши до нього цукор і оцет. Коли він випарується, влийте трохи води і тушкуйте до готовності.

Додайте в буряк засмажку з моркви і цибулі, томатну пасту і квасолю. Тушкуйте все разом ще протягом 10 хвилин. Закип'ятіть воду у великій каструлі, додайте капусту. Варіть її до напівготовності, потім додайте картоплю. Коли картопля стане м'якою, додайте овочеву засмажку.

Посоліть і поперчіть на свій смак. Додайте лавровий лист. Варіть страву ще протягом кількох хвилин на малому вогні. Пред подачею дайте йому трохи настоятися. Подавайте із зеленню і пісним хлібом.

борщ, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.