Смачний і перевірений рецепт грибної ікри стане вам у пригоді не один раз - збережіть його.

Читайте Знай в Google News!

Грибна ікра - це універсальне блюдо. Це і закуска на тости й бутерброди, і начинка для овочів або домашньої випічки. Крім того, ікру з грибів можна використовувати і як напівфабрикат для супів-пюре іта соусів.

Для рецепта грибної ікри підійдуть будь-які лісові гриби. ЇЇ можна приготувати на один раз для бутербродів або в якості додаткового гарніру. Можна використовувати в якості закуски, паштету. А можна заготовити про запас на зиму.

Інгредієнти

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На 2 кг відварених грибів:
1 велика морква,
2 цибулини,
2 великих помідора.

Приготування

Овочі пропустити через м'ясорубку, додати 0,5 склянки рослинної олії, 2 ч. Л. солі, дрібку цукру, перець чорний мелений.

Тушкувати 10 хвилин, потім додати гриби, пропущені через м'ясорубку, тушкуємо ще 20 хвилин.

В кінці варіння додати 2 стіл. л. оцту і 5 зубчиків часнику і по банках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, котлети по-київськи за простим рецептом

Як повідомляв портал Знай.ua, борщ потрапить до переліку нематеріальної культурної спадщини України

Також Знай.ua писав, секрети приготування "Оселедця під шубою", які повинна знати кожна господиня