Соління на зиму - ті овочі, які ми всі звикли їсти з приходом холодів. Незвичайний рецепт салату на зиму для всієї родини запропонували в Telegram - каналі салати.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • Капуста-3 кг (білокачанна);
  • Буряк -2 шт;
  • Морква -2 шт;
  • Зелень -1 пучок;
  • Лавровий лист -4 шт;
  • Перець горошком -1 ч ложка.

Розсіл:

  • Вода -3 літри;
  • Сіль -6 ст ложок;
  • Цукор - 3 ст ложки.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Показати ще

Капусту потрібно розрізати навпіл і часточками. А морква і буряк – великими часточками. Все необхідно скласти в каструлю і залити розсолом. Зелень викласти на дно каструлі.

Розсіл готуємо так: в киплячу воду насипаємо сіль, цукор і добре перемішуємо. Капусту заливаємо гарячим розсолом. На добу при кімнатній температурі під вантаж.

Через добу переносимо в холодильник. На зиму заливаємо остиглим розсолом і відразу в прохолодне місце.

При бажанні можете кинути один гострий перець. Якщо хочете гостру капусту, перчик розріжте на кілька шматків. Перед подачею я рясно поливаю рослинним маслом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заготівлі продуктів на тиждень, 5 варіантів, як заощадити на сніданку, обіді та вечері 7 днів поспіль.

Як повідомляв Знай. ua, Курячий рулет з грибами, як приготувати делікатесне блюдо за копійки.

Також Знай. ua писав, що смачна курочка з картоплею і грибами, ніж нагодувати нежданих гостей.