Однією з найпопулярніших закусок близькосхідної кухні є бабагануш. Це овочевий хумус або паштет, який готується на основі запечених баклажанів.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом паштету з баклажанів поділився сайт "Важливо знати".
Інгредієнти:
- 1,5 кг баклажанів
- 10 листочків м'яти
- 4 столові ложки оливкової олії
- 1 чайна ложка чорного меленого перцю
- 2 зубчики часнику
- 2 чайних ложки солі
- 100 г тахіні
Штрафи отримають усі: кого податкова взяла під приціл у серпні
Зволікати не можна: чоловікам дали 10 днів, щоб не перетворитись на ухилянтів
Коли скінчиться пенсія по інвалідності: в Пенсійному фонді надали роз'яснення
Замість броні – повістка: українців масово мобілізують під час оформлення – ТЦК вимагають утихомирити
Приготування
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього цілі баклажани. Запікати овочі в духовці протягом 1 години 20 хвилин при температурі 170 градусів.
Потім баклажани потрібно остудити і розрізати. Ложкою вийняти з них м'якуш та розім'яти його до стану однорідного пюре. Додати до нього подрібнений часник і листя м'яти, сіль, чорний перець, тахіні і оливкову олію. Ретельно перемішати.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів