Картопляне пюре на другий день вже не є такою чудовою апетитною стравою, тому господині часто думають, яке б застосування йому знайти. Звичайною практикою є приготування картопляників, але здивувати родину можна й картопляними трикутничками.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом ділиться Кулінарний Мікс з Христиною Оловянніковою.
Ці своєрідні смажені "пиріжки" добре підійдуть і для того, щоб їх взяти на обід на роботу, але найкраще їх смакувати гарячими.
Інгредієнти:
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
- 180 г пшеничного борошна
- 1 яйце
- Часник, зелень, сіль і перець.
- 300 г картопляного пюре.
- гашена сода - 1/4ч.л.
Приготування
Змішайте картопляне пюре і яйце до однорідної маси. Це можна зробити і звичайною товкачкою.
Додати соду, гашену яблучним оцтом, сіль. Можна додати спеції за смаком, наприклад, пару зубчиків часнику і зелень. Додати просіяне борошно і замісити тісто.Довго місити не треба.
Врешті-решт. ви маєте отримати "колобка" з тіста, яке не липне до рук. Присипте стіл борошном, і сформуйте корж, відповідний діаметру вашої сковорідки (рецепт приблизно для сковорідок діаметром в 24 см) і товщина коржа біля 1 сантиметра. Ножем для піци розрізаємо корж або коржі на 8 пиріжків. Розігріваємо олію і перекладаю пиріжки в сковорідку.
Смажу по 2-3 хвилини з кожного боку. Після обсмажки викладіть трикутники на паперову серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, коли немає грошей на "Баунті" і "Рафаелло", а солодкого хочеться: як приготувати десерт за копійки
Як повідомляв "Знай.ua", ковбаса з гороху, яку не відрізниш від м'ясної: рецепт з секретними компонентами.
Знай.ua писав, щоб він забув про маму, сбацай борщик з галушками: як знайти шлях до серця чоловіка однією стравою.