Ведуча Нового каналу Юлія Панкова-захоплений кулінар, яка жодного дня не може прожити, щоб не приготувати що-небудь смачненьке, або хоча б не придумати, як зробити вже існуюче блюдо ще смачніше. Як передає Новий Канал, Панкова зосередилася на цвітній капусті і розповіла, як готувати її в духовці. При такій термічній обробці капуста не втрачає ні смакових якостей, ні корисних властивостей. А ваша фігура скаже вам"спасибі". Спробуємо приготувати капусту з карамельною скоринкою за рецептом Панкової?
- Готувати цвітну капусту легко, - каже ведуча. - Вам потрібно лише видалити грубі листя і
обрізати низ качана. Для мене найкращий варіант-запекти її в духовці. До речі, в ці вихідні
готувала кольорову капусту за цим рецептом. Сім'я була в захваті!
Інгредієнт:
1 шт. – головка цвітної капусти
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
2-3 ст. л. – рослинного масла
100 г – вершкового масла
Перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Головку цвітної капусти опустіть в гарячу воду на 5 хвилин.
2. Потім покладіть її на деко.
3. Щедро змастіть розтопленим вершковим і рослинним маслом. Посоліть і поперчіть.
4. Поставте запікати в духовку на 1, 5 години при 180 градусах. Готуйте до рум'яної скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал " Знай.ІА", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.