Листопад вже стрімко мчить до свого екватора, незабаром за вікном стане холодно. Однак в будинку є таке місце, де завжди можна влаштувати теплу атмосферу — це звичайно ж кухня. Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий рецепт оладок з ковбасою і помідорами.

Читайте Знай в Google News!

Ваша кухня буквально за кілька хвилин перетворитися на тепле і затишне місце, а гості і домашні змінять осінній оскал на добродушну посмішку. Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Real Food".

Що нам потрібно для приготування оладок з ковбасою і помідорами: ковбаса / сосиски-100г; помідор -1 шт.; сир-90г.; зелень - пару гілочок; кефір будь - який - 400мл; сметана - 1 ст ложка; борошно - 280г; яйця - 2 шт; сіль - пів чайної ложки; сода - щіпка; рослинне масло для смаження.

Оладки з ковбасою і помідорами, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як готувати: кубиками нарізаємо сосиски і помідори. Додаємо яйця, сир і зелень. Далі заливаємо кефір і сметану, солимо додаємо соду і перемішуємо, засипаємо борошно. У сковорідку наливаємо масло, чекаємо поки добре нагріється.

Оладки з ковбасою і помідорами, скріншот: YouTube

Поварьошкою вливаємо по трохи тісто у вигляді оладка і смажимо на середньому (не сильному) вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. За необхідності можна долити масло. Ароматні і дуже смачні оладки готові! Смачного!!!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, просіювання борошна через сито: чому цей кулінарний міф вже непотрібен.

Як повідомляв Знай.uа, як приготувати смачні деруни за 30 хвилин без терки: простий рецепт.

Знай.uа писав, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки.