Включивши у меню ароматний вершковий суп з грибами, ви зробите свій щоденний раціон не тільки корисним, а й поживним.

Читайте Знай в Google News!

Спробувавши рецепт, який пропонує сайт "Так просто", ви зможете відчути запах осені, лісу і затишку просто у себе вдома. Його можна приготувати навіть зі звичайнісіньких печериць - вийде також дуже смачно. Оберіть якісні вершки, щоб додати страві особливої ніжності.

Вершковий суп з грибами, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще
  • 2 картоплини
  • 300 г грибів
  • 1 морква
  • 100 г плавленого сиру
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 100 мл вершків
  • 1 цибулина
  • 2,5 л води
  • 2 лаврових листки
  • зелень для подачі
  • сіль, перець на свій смак

Вершковий суп з грибами, фото: кадр з відео

Приготування:

Поставити воду у каструлі на вогонь, щоб закипіла. Начистити картоплю і нарізати її невеликими шматочками. Кинути у кип'ячу воду і варити все разом протягом 10 хвилин.

Гриби також помити і почистити. Потім нарізати їх на середні шматочки. Трохи просмажити гриби на рослинній олії, а потім - додати до картоплі. Після цього варити суп потрібно ще протягом 5-7 хвилин.

Вершковий суп з грибами, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.