Включивши у меню ароматний вершковий суп з грибами, ви зробите свій щоденний раціон не тільки корисним, а й поживним.
Читайте Знай в Google News!
Спробувавши рецепт, який пропонує сайт "Так просто", ви зможете відчути запах осені, лісу і затишку просто у себе вдома. Його можна приготувати навіть зі звичайнісіньких печериць - вийде також дуже смачно. Оберіть якісні вершки, щоб додати страві особливої ніжності.
Інгредієнти:
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- 2 картоплини
- 300 г грибів
- 1 морква
- 100 г плавленого сиру
- 1 ст. л. рослинної олії
- 100 мл вершків
- 1 цибулина
- 2,5 л води
- 2 лаврових листки
- зелень для подачі
- сіль, перець на свій смак
Приготування:
Поставити воду у каструлі на вогонь, щоб закипіла. Начистити картоплю і нарізати її невеликими шматочками. Кинути у кип'ячу воду і варити все разом протягом 10 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.