Квашена капуста "Провансаль" готова вже через добу, тому запасіться нею в достатній кількості, оскільки з'їдається миттєво!

Читайте Знай в Google News!

Рецептом квашеної капусти "Провансаль" поділився сайт "Смачні рецепти".

Якщо капусту заквасити правильно, вона відмінно замінить овочеві салати або консервацію. Та й готується вона зовсім просто, а отже вийде у кожного. За цим рецептом капуста виходить не лише хрусткою та апетитною, але й має цікавий красивий вигляд. Таку й до столу перед гостями подати не соромно.

Квашена капуста "Провансаль" , фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

Інгредієнти:

  • капуста,
  • буряк,
  • часник.

Маринад на 1.5 літра води:

  • 200 г цукру
  • 200 г оцту 9%
  • 3 ложки солі без верху
  • 150 г олії.

Квашена капуста "Провансаль" , фото: кадр з відео

Приготування:

Порізати капусту шматочками і укладаємо в банку шарами: капуста, буряк, часник. До свого смаку додаємо хто що любить і заливаємо гарячим маринадом.

Для приготування маринаду всі інгредієнти з'єднати і закип'ятити. Через добу вже можемо смакувати неймовірно смачною квашеною капустою "Провансаль".

Квашена капуста "Провансаль" , фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.