Пропонуємо ознайомитися з простими рецептами смачних страв для осінньої вечері: всі смачні та ароматні. На кожну страву ви витратите не більше 30-40 хвилин.
Брюссельська капуста з беконом у духовці
Акуратні качанчики брюссельської капусти, закутані в хрусткий бекон, стануть незамінною закускою або гарячою стравою.
Інгредієнти
- Брюссельська капуста - 18 шт.
- Сіль - 1 ст. л.
- Мед - 4 ст. л.
- Копчена свиняча грудинка - 300 г.
- Чорний перець (мелений) - за смаком
Приготування
1. Розріжте кожен качанчик навпіл, посипте їх крупною сіллю, перемішайте.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Заливний пиріг на кефірі
Перед відходом на роботу наріжте і змішайте всі інгредієнти. Після повернення додому вам залишиться лише дістати миску з холодильника, перелити тісто в форму і відправити її в духовку.
Інгредієнти
- Пшеничне борошно - 250 г.
- Яйце - 2 шт.
- Пармезан - 30 г.
- Кефір - 200 мл.
- Вершкове масло - 50 г.
- Сир фета - 200 г.
- Помідори черрі - 100 г.
- Маслини - 50 р.
- Базилік - 0,5 пуч.
- Шинка - 100 г.
- Сіль, чорний перець (мелений) - за смаком
- Розпушувач - 1 ч. л.
Приготування
1. Змішайте просіяне з розпушувачем борошно, сіль, чорний перець, тертий пармезан. В окремій ємності змішайте яйця, кефір і розтоплене вершкове масло. З'єднайте обидві суміші, ретельно перемішайте до отримання маси однорідної консистенції.
3. Перелийте тісто в змащену форму. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин. Готовність пирога перевірте зубочисткою.
Нут з каррі
Надзвичайно проста страва, але настільки яскрава і колоритна, що тягне на цілком святкову! Для прискорення готування використовуйте консервований нут.
Інгредієнти
- Цибуля - 1 шт.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Консервовані помідори - 400 г
- Консервований нут - 400 г
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Каррі - 1 ст. л.
- Кмин - 2 ч. л.
- Червоний перець - 1 щіп.
- Сіль - за смаком
Приготування
1. Лук наріжте дрібними кубиками, болгарський перець наріжте побільше. У глибокій сковороді на оливковій олії спочатку обсмажте цибулю, потім додайте болгарський перець. Готуйте протягом 2 хвилин.
-
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, найпростіший перекус з плавлених сирків: всього кілька інгредієнтів.
Як повідомляв портал Знай.uа, звичайну моркву можна перетворити на делікатес: мамин рецепт-виручалочка.
Також портал Знай.uа писав, як приготувати макарони, щоб вони не злиплися і не розвалилися: маленькі хитрощі.