Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин. Щоб діти не відмовлялися від неї, пропонуємо приготувати для них яскравий рулет з моркви.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом рулету з моркви поділився сайт "Жемчужинка".
Інгредієнти:
- 4-6 великих морквин;
- 2 яйця;
- 3 ст. ложки борошна;
- 300 г сиру;
- 1 пучок петрушки;
- Сіль на смак.
"Бісять ТЦК": військовий пояснив, чому воєнкоми перегинають палицю у мобілізації
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Приготування:
Очистіть моркву і крупно натріть. Перекладіть в миску, всипте 1 ч. л. солі і нехай постоїть 10 хвилин, щоб виділився сік. Відіжміть сік, вбийте яйця і всипте борошно. Перемішайте добре.
Візьміть деко, покладіть в нього пекарський папір і покрийте рослинною олією. Викладіть морквяну масу і розподіліть по всій поверхні так, щоб вийшов рівний шар. Помістіть в духовку на 20 хвилин при температурі запікання 180º. Якщо у вас немає режиму конвекції, то на режимах верх і низ запікайте близько 25 хвилин.
Для начинки змішайте твердий або м'який сир з дрібно посіченою петрушкою. Остиглий морквяний корж покрийте сирною начинкою і загорніть в рулет. Поставте ще раз в духовку на 15 хвилин, а температуру зменште до 170º.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь