Зі звичайнісіньких плавлених сирків можна приготувати смачну, ніжну і ситну страву, яке відмінно підходить для ранкового прийому їжі. Готується вона швидко і просто.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом оладок з плавленого сирка поділився сайт "Жемчужинка"
Інгредієнти:
- 2 плавлених сирки;
- 30 г зелені;
- 5 ст. ложок борошна;
- 4 ст. ложки кефіру;
- 1 яйце;
- 0,5 чайн. ложки соди або пекарського порошку;
- 30 мл олії рослинного походження.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
Сирки необхідно натерти і перекласти в миску. Зелень дрібно порубати. Вона може бути будь-яка, прекрасно підійде петрушка і кріп. Всипати зелень до сирків.
Вбити яйце, влити кефір, всипати пекарський порошок і борошно. Кефір можна замінити сметаною. Добре перемішати, щоб вийшла однорідна густа маса.
На розігріту сковорідку налити олію, викласти столовою ложкою порційно масу. Обсмажити на вогні слабо-середньої інтенсивності по кілька хвилин з одного й іншого боку до золотистого кольору.
Виходить дуже смачно, ніжно і ситно. А виглядають такі оладки дуже апетитно.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь