Що, якщо зробити приготування їжі не виснажливим щоденним ритуалом, а справжнім мистецтвом? Це зробить процес готування в рази приємніше, а результат перетворить в справжній шедевр. Кулінар-віртуоз Джеймі Олівер поділився своїми хитрощами, які використовує на кухні.
Фішка в тому, що застосування кожної з цих хитрощів займе не більше 15 хвилин, а результат буде просто дивовижним. Отже, почнемо.
-
Готуєте крабове м'ясо? А спробуйте присмачити його грейпфрутовим соком! Від цієї закуски неможливо відірватися. Подавати слід з макаронами, хоча можна і просто на бутерброді.
-
Перед смаженням або запіканням риби, натріть її рослинним маслом. А ось посуд змащувати не треба. Так соковитіше.
-
Яйця з цукром збивайте над парою. Так буде ніжніше і легше.
Популярні новини заразПідлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
-
Змішайте подрібнений щавель і фенхель, додайте кілька крапель лимонного соку. Ресторанна заправка для страв готова!
-
Вирішили подрібнити часник? Подивіться, що буде, якщо спочатку подрібнити зубчик ножем, а потім посолити і придавити! Максимально насичений смак гарантований.
-
Смажите соковитий стейк? Перед смаженням, умочіть сире м'ясо в борошно. Це додасть стейку золотисту, рум'яну скоринку;
-
Відварну картоплю для салату нарізайте гарячою;
-
Щоб курка пахла димком, додайте трохи бекону;
-
Якщо готуєте різотто, додайте трохи вермуту. Блюдо вийде з приємною кислинкою.
-
Оливки занадто солоні? Це "лікується" оцтом;
-
Щоб риба не прилипала до грат гриля, натріть шматок сіллю перед викладкою;
-
Коли ви смажите цибулю, "аромат" може розноситися по всьому будинку і потім довго нагадувати про себе, та й вивітрюється він складно. Щоб цього уникнути, додайте трохи солі і смажте овоч на повільному вогні.
-
Якщо ви хочете додати в їжу м'яту, додавайте на початку смаження — так вона розкриє весь свій аромат.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал " Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також " Знай.ua" писав, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь.