Як легко, просто і головне - швидко, приготувати листкове бездріжджове тісто.
Читайте Знай в Google News!
Листкове дріжджове або бездріжджове тісто використовується у випічці дуже часто:воно підходить для випічки круасанів, пирогів, рогаликів, тортів. З листкового тіста можна випікати вироби як з солоною начинкою, так і з солодкою, обидва варіанти виходять дуже смачними.
Таке тісто відносно швидко випікається. В результаті у вас виходять хрусткі, рум'яні та м'які вироби.
Однак, класичний рецепт приготування листкового потребує поетапного розкочування, витримки в холоді і так далі. На щастя, є спосіб, з яким його можна зробити всього за 10 хвилин.
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Інгредієнти
🔸Пшеничне борошно 500 г
🔸Маргарин 200 г
🔸Яєчний жовток 1 шт.
🔸Кефір 100 мл
🔸Сіль 1 щіпка
Приготування
Додайте в борошно потертий на терці маргарин (можна вершкове масло), розітріть руками в крихту, посоліть.
Влийте кефір і жовток, замісити тісто. Можете використовувати тісто відразу, але краще відправити його в холодильник на 10-15 хвилин, загорнувши в харчову плівку.
З цього тіста вийде як мінімум 3 дека повітряного печива. Хороший аргумент для того, щоб зберегти рецепт і скористатися ним!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо як приготувати апетитну кашу з грибами
Як повідомляв портал Знай.ua, пшоняна каша з гарбузом на молоці - смак дитинства та осені в одній тарілці
Також Знай.ua писав, що приготувати з буряка і чим він корисний