Гострий ніж, шматок м’яса, шепотка натхнення і фарш без м’ясрубки у вас на столі.
Для декого це здається нереальним, але все в цьому житті буває. Тому сильні духом і руками вміють приготувати такий фарш і не забризкати сльозами всю кухню. Не поспішайте одразу зробити фарш з великого шматка, наріжте його грам по 200 і вперед.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
м'ясо без кісток
Спосіб приготування:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Покладіть шматок м'яса на обробну дошку перед собою і наріжте його під кутом 45° роблячи надрізи на ¾ товщини шматка на відстані приблизно 5 мм один від одного.
Переверніть шматок надрізами вниз так щоб ліва сторона виявилася праворуч і знову наріжте під кутом 45° роблячи надрізи на¾.
Переверніть шматок назад і зробіть надрізи вже під кутом 90° знову ж на ¾ глибини.
Знову переверніть шматок і наріжте під кутом 90° з цього боку прорізаючи вже до кінця.
Тепер використовуючи частину леза ножа, яка ближче до ручки порубати м'ясо пройшовши пару-трійку разів від одного боку шматка до іншого. Готово.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь