Найсмачніша з усіх ковбас - це, звичайно ж, домашня, зроблена своїми руками, без будь-яких шкідливих добавок. Адже головне в домашній ковбасці - це її неповторний смак, чарівний аромат і гарантована свіжість.

Але є один мінус: приготування такої закуски - процес трудомісткий, і не всім господиням хочеться морочитися з оболонкою з кишок. Ми знайшли спрощений рецепт - домашня ковбаса в фользі.

Вам знадобляться тільки фарш і фольга. М'ясо пропікається швидко, при цьому залишається соковитим і м'яким. На смак така ковбаса дуже нагадує сільську. А ще це прекрасний спосіб заощадити. Адже кілограм хорошого м'яса все одно дешевше магазинних ковбасних виробів.

Інгредієнти

Свинина 1 кг

Куряче філе 700-800 г

Сало 200 г

Яйце 3-4 шт.

Крохмаль 3-4 ст. л.

Часник 6 зуб.

Сіль за смаком

Чорний перець (мелений) за смаком

Паприка за смаком


Приготування

Наріжте м'ясо і сало маленькими шматочками.

рубане м'ясо, фото: sovkusom


Збийте яйця, додайте роздавлений часник, сіль, перець і паприку. За бажанням можна додати будь-які спеції на ваш смак. Потроху введіть в масу крохмаль, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

сирі яйця, фото: sovkusom

З'єднайте м'ясо і сало з яєчною масою і ретельно все перемішайте.

фарш для ковбасок, фото: sovkusom

Відріжте шматок фольги та викладіть на нього фарш у вигляді ковбаски. Загорніть фарш у фольгу, намагаючись зробити це якомога щільніше. Краї закрийте дуже щільно, щоб при запіканні сік не витікав.

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

домашні ковбаски у фользі, фото: sovkusom

Викладіть отриману ковбасу на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на годину.

ковбаски з фаршу, фото: sovkusom

Цей простий рецепт запеченої ковбаси обов'язково вам стане в пригоді. Повірте, перед ароматом цієї страви неможливо встояти! І ви завжди будете впевнені в якості продукту.

ковбаски з фаршу, фото: sovkusom

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо як приготувати апетитну кашу з грибами

Як повідомляв портал Знай.ua, пшоняна каша з гарбузом на молоці - смак дитинства та осені в одній тарілці

Також Знай.ua писав, що приготувати з буряка і чим він корисний