Поїдання гарбузового крем-супу зовсім не входить до переліку традиційних розваг на Хеллоуїн. І купуючи гарбуз для прикраси будинку, мало хто хоче його м'якоть відправляти у відро для сміття. Тому пропонуємо приготувати святковий Американський гарбузовий пиріг з корицею. Рецептом ділиться ведуча програми» Ревізор " (Новий канал), кулінар Юлія Панкова.
Читайте Знай в Google News!
"На смак пиріг виходить дуже солодким, а прянощі надають особливу родзинку, – каже ведуча. - Вітаміни, що містяться в гарбузі, - ще один плюс страви".
Інгредієнт:
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
400 г – пшеничного борошна
250 г – вершкового масла
3 шт. – яєць
900 г – гарбуза
200 г – цукру
200 мл-30% вершків
Кориця, ваніль, сіль за смаком
Приготування:
1. Просійте борошно і сіль в глибоку миску. Додайте масло, збите яйце і замісити тісто. Скачайте його в кулю, загорніть в плівку і відправте в холодильник на 30-50 хвилин.
2. Покладіть м'якоть гарбуза в каструлю з товстим дном, додайте трохи води і тушкуйте до м'якості і повного випаровування рідини. Подрібніть блендером м'якоть до однорідної маси.
3. Розкачайте тісто на злегка присипаної борошном поверхні. Потім застеліть їм круглу низьку форму діаметром близько 30 см.Поверх тесту покладіть аркуш паперу для запікання і насипте будь-яку крупу. Це дозволить коржику рівномірно пропектися. Випікайте 15 хвилин при температурі 190 градусів.
4. Викладіть гарбузове пюре в глибоку миску. Додайте яйця, цукор, вершки, сіль, корицю. Все перемішайте. Вилийте суміш у форму з запеченим тестом. Випікайте пиріг 50-55 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пиріг охолоне, його можна розрізати на порції.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, Ревізор Панкова дала поради українкам про нерозділене кохання.
Як повідомляв Знай. ua, ревізорка Юлія Панкова поділилася рецептом фірмового торта"Естерхазі".
Також Знай. ua писав, що Ревізор Панкова поділилася рецептом салату з кабачків на зиму.