Мариновані кабачки з медом та часником - це неймовірна закуска, яка змітається зі столу за лічені хвилини. Існує багато смачних страв з цього овочу, але завдяки особливому способу маринування, цей рецепт точно стане одним з улюблених.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 500 г молодих кабачків
- 1,5 ч. л. солі
- 70 г рослинної олії
- 2 ст. л. оцту
- 2 ст. л. меду
- 5-6 зубчиків часнику
- мелений чорний перець
- свіжа зелень
Приготування:
⠀
Кабачки помийте і очистіть від шкірки. Але якщо вони молоді, то шкірку можна залишити. Наріжте овочі дуже тонкими кружечками або смужками. Найкраще скористатися овочерізкою, тоді скибочки будуть ідеально тонкими. Залишити їх ненадовго, щоб стекла зайва вода.
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Для приготування маринаду видавіть часник, змішайте його з соняшниковою олією і медом. Ретельно перемішайте і додай оцет, перець і дрібно нарізану зелень. Ще раз добре перемішайте.
⠀
Тепер злийте з кабачків воду, добре вичавіть їх руками, залийте маринадом і ретельно перемішайте. Приберіть в холодильник на 2-3 години. після цього мариновані кабачки можна подавати до столу. Ця закуска поєднується з усіма стравами, її можна подавати до будь-якого гарніру.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь