Найсмачніші торти та тістечка, кекси та рулети виходять саме на основі бісквіту. Насправді його випікання не такий вже й складний процес, однак вдається не кожному. Існують певні кулінарні нюанси, які обов’язково потрібно знати і враховувати, якщо ви хочете, щоб ваше бісквітне тісто вийшло справді ідеальним.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти для бісквіта:

  • 6 яєць
  • 3 склянки цукру
  • 3 склянки борошна
  • 1 стакан молока
  • 1 склянка рослинної олії
  • 2 ч ложки розпушувача.

Бісквіт, фото: кадр з відео

Інгредієнти для крему:

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще
  • 250 г масла
  • 2 банки вареного згущеного молока

Приготування:

Яйця збивати протягом кількох хвилин, додати цукор і збити до пишності. Зменшити швидкість, додати молоко і рослинну олію. Тепер додати всі сухі інгредієнти. Тісто розділити на дві частини, в другу додати какао. Випікати до готовності при 180°, хвилин 25-30.

Коли бісквіт охолоне, розділити на дві частини, закрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник. Це найшикарніший рецепт бісквіта, з першого разу вийде! Він відмінно піднімається і не сідає.

Для приготування крему масло збити. Додати згущене молоко і збити до однорідності. Зробити просочення, цукор перемішати з теплою водою і окропити коржі. Обмазати кремом і зібрати торт. Прикрасити за бажанням - можна згущеним молоком, а з боків волоськими горіхами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь