Найсмачніші торти та тістечка, кекси та рулети виходять саме на основі бісквіту. Насправді його випікання не такий вже й складний процес, однак вдається не кожному. Існують певні кулінарні нюанси, які обов’язково потрібно знати і враховувати, якщо ви хочете, щоб ваше бісквітне тісто вийшло справді ідеальним.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти для бісквіта:
- 6 яєць
- 3 склянки цукру
- 3 склянки борошна
- 1 стакан молока
- 1 склянка рослинної олії
- 2 ч ложки розпушувача.
Інгредієнти для крему:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- 250 г масла
- 2 банки вареного згущеного молока
Приготування:
⠀
Яйця збивати протягом кількох хвилин, додати цукор і збити до пишності. Зменшити швидкість, додати молоко і рослинну олію. Тепер додати всі сухі інгредієнти. Тісто розділити на дві частини, в другу додати какао. Випікати до готовності при 180°, хвилин 25-30.
Коли бісквіт охолоне, розділити на дві частини, закрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник. Це найшикарніший рецепт бісквіта, з першого разу вийде! Він відмінно піднімається і не сідає.
Для приготування крему масло збити. Додати згущене молоко і збити до однорідності. Зробити просочення, цукор перемішати з теплою водою і окропити коржі. Обмазати кремом і зібрати торт. Прикрасити за бажанням - можна згущеним молоком, а з боків волоськими горіхами.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь