Швидка і проста несолодка випічка до чаю. Рецепт дуже простий, а результат просто приголомшливий - справжня смакота, яка просто тане у роті. Рецепт опублікований на кулінарному youtube-каналі Вкусная кухня. Простые рецепты.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

200 г борошна

1/2 ч.л. розпушувача

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

1/2 ч. л. солі

1/2 ч. л. цукру

1/2 ч. л. меленої паприки

1/4 ч. л. суміші перців

150 г твердого сиру

150 г вершкового масла

2 яйця

3 ст. л. маку

Печиво з маком, фото: youtube

Спосіб приготування:

  1. У просіяне борошно додати сіль, розпушувач, цукор, паприку і суміш перців. Перемішати і додати сир, натертий на крупній тертці. Добре охолоджене вершкове масло натерти на тертці, з'єднати з сиром і борошняною масою, додати яйце.
  2. Замісити тісто, сформувати з нього ковбаски і прибрати в холодильник на 1 годину.
  3. Ковбаски нарізати товстими кружечками (товщиною 1 см), викласти на лист, встелений пергаментом і випікати в духовці 15 - 20 хвилин при 200С. печиво повинно вийти золотистим, злегка вологим в середині.

Печиво з маком, фото: youtube

Печиво з маком, фото: youtube

Печиво з маком, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт балабушок з часниковою заправкою родом з дитинства: ідеальне доповнення до борщу, як бабуся готувала.

Як повідомляв "Знай.ua", огірки, мариновані з морквою: незвичайна консервація на закуски і гарніри.

"Знай.ua" писав, рецепт зручної заправки - з нею можна готувати супи, борщі, м'ясо, рибу.