Швидка і проста несолодка випічка до чаю. Рецепт дуже простий, а результат просто приголомшливий - справжня смакота, яка просто тане у роті. Рецепт опублікований на кулінарному youtube-каналі Вкусная кухня. Простые рецепты.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
200 г борошна
1/2 ч.л. розпушувача
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1/2 ч. л. солі
1/2 ч. л. цукру
1/2 ч. л. меленої паприки
1/4 ч. л. суміші перців
150 г твердого сиру
150 г вершкового масла
2 яйця
3 ст. л. маку
Спосіб приготування:
- У просіяне борошно додати сіль, розпушувач, цукор, паприку і суміш перців. Перемішати і додати сир, натертий на крупній тертці. Добре охолоджене вершкове масло натерти на тертці, з'єднати з сиром і борошняною масою, додати яйце.
- Замісити тісто, сформувати з нього ковбаски і прибрати в холодильник на 1 годину.
- Ковбаски нарізати товстими кружечками (товщиною 1 см), викласти на лист, встелений пергаментом і випікати в духовці 15 - 20 хвилин при 200С. печиво повинно вийти золотистим, злегка вологим в середині.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв "Знай.ua", огірки, мариновані з морквою: незвичайна консервація на закуски і гарніри.
"Знай.ua" писав, рецепт зручної заправки - з нею можна готувати супи, борщі, м'ясо, рибу.