Відома українська співачка Оля Полякова часто радує шанувальників кадрами зі свого особистого і професійного життя. Так, на карантині вона навіть показувала фанатам, як готує вдома і тренується. Це так сподобалося, що вона вирішила навіть зробити своє кулінарне шоу "Васадулі Вагароде".

Читайте Знай в Google News!

Новий випуск кулінарного шоу з власного городу вона присвятила святу всіх святих-Хеллоуїну.

На цей раз в образі відьмочок разом з донькою вона вирішила приготувати гарбузовий суп і навіть вибрала кілька овочів для цього з власного городу.

Ольга Полякова готує суп, кадр з відео

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Так, для початку Полякова кубиками нарізає її і стверджує, що не потрібно робити це ідеально, адже все одно вони будуть пюрировать.

Лук потрібно нарізати півкільцями і крупно нарізати часник. Фенхель нарізати кільцями до зелених стебел. Обов'язково додати солодку цибулину.

Селеру нарізати трохи меншими шматочками, тому що вона довго готується. Додати до гарбузі. І обов'язково ріжемо чорну редьку і одну картоплину.

Ольга Полякова готує суп, кадр з відео

Полякова пропонує такий набір інгредієнтів на суп, проте зазначає, що можна в нього додавати будь-які продукти на свій смак.

"Для приготування вам необхідна жаротривка каструля. В неї налити оливкову олію. І додати часник. Як тільки він обжарится-додам цибулю, часник і фенхель. Обсмажити на сковороді гарбуз з іншими твердими овочами і як тільки вони придбають золотистий Колір, вивантажу в каструлю і додам спеції – шавлія, розмарин, який я дуже люблю, перець духмяний, пряні спеції можна додавати. І сіль", - каже Полякова.

Ольга Полякова готує суп, кадр з відео

Також співачка з іншого гарбуза робить тарілочку для подачі супу. Для цього необхідно вирізати кришечку і очистити її. І вичистити, вийняти все насіння.

Два томата очистити від шкірки і окремо протушкувати на скороді. Їх додати в каструльку до решти овочів. Варити 20 хвилин.

"Просто справжня осінь в каструлі", - каже Полякова.

Співачка пропонує зробити грінки для того, щоб подати їх до супу.

Ольга Полякова готує суп, кадр з відео

Ольга Полякова готує суп, кадр з відео

Коли суп довариться, його потрібно пюрировать і можна готувати до подачі. Перед тим як перебивати, потрібно прибрати всі спеції-гілки. Перебити занурювальним блендером.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова перерахувала найдивніші подарунки від фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Полякової спробувала заробити грошенят в образі тигриці, дівчину не зацінили.

Також Знай. ua писав, що Оля Полякова розважилася з гарбузом у своїй садибі.