Відома українська співачка Оля Полякова часто радує шанувальників кадрами зі свого особистого і професійного життя. Так, на карантині вона навіть показувала фанатам, як готує вдома і тренується. Це так сподобалося, що вона вирішила навіть зробити своє кулінарне шоу "Васадулі Вагароде".
Читайте Знай в Google News!
Новий випуск кулінарного шоу з власного городу вона присвятила святу всіх святих-Хеллоуїну.
На цей раз в образі відьмочок разом з донькою вона вирішила приготувати гарбузовий суп і навіть вибрала кілька овочів для цього з власного городу.
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Так, для початку Полякова кубиками нарізає її і стверджує, що не потрібно робити це ідеально, адже все одно вони будуть пюрировать.
Лук потрібно нарізати півкільцями і крупно нарізати часник. Фенхель нарізати кільцями до зелених стебел. Обов'язково додати солодку цибулину.
Селеру нарізати трохи меншими шматочками, тому що вона довго готується. Додати до гарбузі. І обов'язково ріжемо чорну редьку і одну картоплину.
Полякова пропонує такий набір інгредієнтів на суп, проте зазначає, що можна в нього додавати будь-які продукти на свій смак.
"Для приготування вам необхідна жаротривка каструля. В неї налити оливкову олію. І додати часник. Як тільки він обжарится-додам цибулю, часник і фенхель. Обсмажити на сковороді гарбуз з іншими твердими овочами і як тільки вони придбають золотистий Колір, вивантажу в каструлю і додам спеції – шавлія, розмарин, який я дуже люблю, перець духмяний, пряні спеції можна додавати. І сіль", - каже Полякова.
Також співачка з іншого гарбуза робить тарілочку для подачі супу. Для цього необхідно вирізати кришечку і очистити її. І вичистити, вийняти все насіння.
Два томата очистити від шкірки і окремо протушкувати на скороді. Їх додати в каструльку до решти овочів. Варити 20 хвилин.
"Просто справжня осінь в каструлі", - каже Полякова.
Співачка пропонує зробити грінки для того, щоб подати їх до супу.
Коли суп довариться, його потрібно пюрировать і можна готувати до подачі. Перед тим як перебивати, потрібно прибрати всі спеції-гілки. Перебити занурювальним блендером.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, Оля Полякова перерахувала найдивніші подарунки від фанатів.
Як повідомляв Знай. ua, дочка Полякової спробувала заробити грошенят в образі тигриці, дівчину не зацінили.
Також Знай. ua писав, що Оля Полякова розважилася з гарбузом у своїй садибі.