Цей швидкий сніданок точно стане вашим улюбленим! Млинці зі смаком піци готуються буквально 15 хвилин. Їх можна брати на роботу, або снідати всією сім'єю вдома.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- кефір (об'ємом 250 мл) — 1 скл.
- сир твердий (моцарела для піци або будь-який інший) - 70 г
- шинка - 100 г
- борошно пшеничне — 1 скл.
- сіль - 0,5 ч. л.
- цукор (можна 1 ч л, на свій смак) — 0,5 ч. л.
- сода - 0,5 ч. л.
- перець болгарський — помаранчевий, маленький) - 1 шт.
- помідор невеликий) - 1 шт.
- зелень (цибуля зелена і петрушка) — 2 гілочки.
- олія соняшникова (для смаження оладок)
- яйце куряче - 2 шт.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Приготування:
⠀
Наливаємо в посудину кефір, додаємо цукор, соду і сіль, з'єднуємо. Чекаємо реакції кефіру на соду, вона в ньому погаситься. Шинку ріжемо дрібним кубиком, сир натираємо на середній тертці. Розбиваємо яйця. Всі складники перекладаємо в кефір і вимішуємо.
Просіваємо борошно і замішуємо тісто. Помідор, перець і зелень дуже дрібно ріжемо. Викладаємо в тісто. Все ретельно перемішуємо. На сковороду наливаємо олію, гріємо і столовою ложкою викладаємо тісто.
Обсмажуємо з одного боку на середньому вогні. Перевертаємо, зменшуємо вогонь на мінімум, накриваємо оладки кришкою і смажимо до красивого кольору з іншого боку. З цієї кількості тіста виходить приблизно 20 оладок. Готові оладки покласти на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь