Настав сезон баклажанів, а це означає, що ваша кулінарна фантазія отримає небувалий простір для польоту. Цей недорогий і універсальний овоч має масу способів застосування в кулінарії. На окрему увагу заслуговує асортимент закусок, які можна приготувати з баклажана. Використовуючи різні спеції і способи приготування, можна домогтися ефекту "пальчики оближеш", витративши зовсім небагато часу і коштів.

Сьогоднішній рецепт баклажанної закуски запропонував Telegram-канал"Кулінарія". На відео ви можете побачити, як вона готується на практиці, а нижче ознайомитися з теорією. Починайте осягати кулінарну майстерність разом з нами.

ІНГРЕДІЄНТИ

Баклажан-6 шт
Перець-6 шт
Петрушка-пучок
Часник - 1 головка
Масло для смаження
Сіль за смаком
Борошно-3-4 ст л

Баклажан нарізати кільцями і замочити в солоній воді, щоб пішла гіркота. Перці очистити від насіння і розділити на 4 частини. Баклажани обваляти в борошні і смажити. Перці смажимо відразу з двох сторін. Складаємо шарами в скляному або емальованому посуді і кожен шар посолити, додати часник і зелень. Закуску можна їсти відразу, але краще, якщо дати їй постояти в холодильнику пару годин. ⠀
Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт шаруватого салату" Мімоза " і невеликий лайфхак для бажаючих, приготує кожен.

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, голубці для ледачих без рису: оригінальне блюдо вразить сім'ю і гостей.

Також портал Знай.uа писав про рум'яному рулеті до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.