Голубці - непроста страва, яка потребує часу і деякої витримки, але їхній смак зазвичай повністю компенсує всю затратність процесу приготування. Проте що робити, якщо немає часу крутити голубці, а покуштувати їх дуже хочеться? Приготувати ліниві голубці - відповімо ми. Цей рецепт не містить рис, замість нього тут булгур, але ви сміливо можете користуватися рисом.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 500 г м'ясного фаршу
- 300 г капусти білокачанної
- 80 г булгура
- 2 морквини
- яйце
- 2 цибулини
- 150 мл перетертих томтаів (або ж 1,5 ст ложки томатної пасти)
- 2 зубчика часнику
- олія
- 1 ст.л. борошна
Хід приготування:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Овочі миємо, кришимо. Половину отриманого додайте у фарш, туди яйце, відварений булгур. Суміш солимо і перчимо, ретельно перемішуємо.
Ті овочі, які залишилися, пасеруємо на глибокій сковороді з невеликою кількістю олії.
З фаршу сформуйте котлетки.
Для соусу змішайте томатну пасту з 200 мл води, додайте борошна, солі і перцю, часнику. Трішки проваріть.
Сформовані котлети викладіть на сковороду, залийте соусом.
Тушкуйте під кришкою близько 30 хвилин на невеликому вогні.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.
Як повідомляв портал Знай.ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.
Також Знай.ua писав про рецепт золотистої перловки з овочами