Смак домашнього батона незабутній. Запашний хліб з духовки або хлібопічки своїм ароматом збере на кухні всю сім'ю, а домашні будуть просити добавки! Тим більше що магазинні батони давно вже не ті, що раніше. Instagram-блогер cooking_mag опублікувала рецепт батона, від якого неможливо відірватися. Спробуйте спекти його вдома, і ви неодмінно захочете повторити. А головне, на випікання піде всього 30 хвилин.

Інгредієнти:

● 250 г борошна

● 6 г сухих дріжджів

● 4 г солі

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

● 30 г вершкового масла масла або маргарину

● 100 мл молока

● 50 мл води

Для змазування верху:

● 1 жовток

● 5 г молока.

Приготування:

Змішати всі сухі інгредієнти, додати маргарин, молоко і воду. Замісити

тісто. Сформувати кулю і в тепло на 90 хв. Обім'яти і ще 10 хвилин

почекавти Розділити на 5 частин, кожну частину розкачати в

прямокутник, скрутити і защипати краю. На расстойку на 30 хв. зробити

надрізи і змастити жовтком з молоком.

Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.

Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.