Квашена капуста з давніх-давен є незамінною стравою на зимовому столі. Адже вона містить величезну кількість вітамінів, які непросто отримати серед холоду і снігу. Однак існують сприятливі дні, коли квасити капусту у 2020 році, щоб вона була смачною і хрусткою.
Читайте Знай в Google News!
Коли найкраще квасити капусту у 2020 році пише сайт "Важливо знати".
Головні правила квашення капусти:
- Для закваски підійдуть краще більш тверді, тобто зимові, сорти капусти.
- Головне - не пересолити капусту. Потрібно брати не більше 1 ст. л. солі на 1 кг капусти.
- Квасити потрібно або в скляній, або в емальованому посуді.
- Розсіл повинен покривати капусту на 1 см вище, щоб та не пересохла і не потемніла.
- Зберігати капусту потрібно в погребі при температурі +2 градуси.
Сприятливі дні, щоб заквасити капусту:
Квасити капусту можна з початку вересня до кінця листопада. Проте, за народним повір'ям, не варто квасити тоді, коли Місяць перебуває в таких знаках Зодіаку: Діва, Рак, риби. Також не можна квасити під час повного місяця і на спадний місяць. У цей час є ризик, що капуста не вийде достатньо хрусткою.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Краще квасити в Овні, Козерозі, Тельці і Стрільці. Потрібно також стежити, щоб місяць був молодим - тоді і капуста довго буде молодою на смак.
Як зауважують старожили, потрібно вибрати також правильний день тижня. Найкраще вибирати чоловічі: понеділок, вівторок і особливо четвер.
У 2020 році сприятливими для закваски будуть наступні дні:
Числа в жовтні: з 1 по 12 і з 29 по 31.
Найкращі дні: 3, 4, 5, 6, 12, 30, 31.
У листопаді можна квасити з 1 по 10 і з 28 по 30.
Більш сприятливі дні: 9, 10, 28, 29, 30.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.