Прекрасне домашнє варення зі слив готується дуже просто, а додавання кориці для аромату робить його неймовірно смачним та особливим. Воно відмінно смакуватиме з сиром, сирниками, млинцями, оладками, і просто - намастивши на тост.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Сливи - 1 кг
- Лимонна кислота - щіпка
- Цукор - 400 г
- Кориця мелена - 1/2-1 ч. л.
Приготування
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Сливи помити і нарізати уздовж на четвертинки, кісточки видалити.
Викласти ягоди в сотейник, додати лимонну кислоту і цукор, добре перемішати. Довести до кипіння на середньому вогні, зняти пінку.
Тепер можна додати корицю. Продовжувати готувати, періодично помішуючи, протягом 15-30 хвилин. Чим довше варити сливове варення, тим густішим воно буде. Тому для тих, хто любить густе, рекомендуються проварити його протягом 40 хвилин.⠀
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.