Гриби по-корейськи - салат з варених печериць з морквою і спеціями. Дуже смачна грибна закуска, підходить для пісного столу, а також для святкового застілля.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом грибів по-корейськи поділився телеграм-канал "Дневник дачника".

Інгредієнти:

  • 1 кг грибів (печериці),
  • 2 великі моркви,
  • 2 цибулини,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • 2 ст. л. цукру (без гірки),
  • 4 ст. л. столового оцту,
  • 1 ч. л. солі (з гіркою),
  • 100 г. масла (рослинного),
  • по 1 ч.л. меленого чорного і червоного перцю.

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

Показати ще

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Приготування:

Відварюємо промиті печериці у підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду зливаємо, гриби нарізаємо соломкою. Очищену моркву натираємо на корейській тертці, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, часник нарізаємо дрібною соломкою нарізаємо.

Додаємо до грибів сіль, цукор, оцет, рослинну олію, червоний і чорний перець. Потім перемішуємо з морквою, цибулею і часником. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і придавлюємо під гнітом в холодильнику протягом 24 годин.

Гриби по-корейськи, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.