Бефстроганов - блюдо, яке колись було на піку популярності в радянських їдальнях, назване на честь графа Строганова. От такий був казус.

Але і в наші дні домогосподині люблять готувати бефстроганов в домашніх умовах, оскільки готується воно елементарно, а виходить дуже смачне м'яке м'ясце в сметанно-томатному соусі. Просто пальчики оближеш!

Пропонуємо легкий і смачний рецепт блюда "Бефстроганов"

Інгредієнти:

Яловичина 500 гр.
борошно
Цибуля
Томати у власному соку
сметана
спеції

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонери будуть отримувати майже на тисячу більше: кого підтримає держава

В Україні можуть ліквідувати ТЦК: мобілізацію хочуть реформувати, ухилянтів залишать у спокої?

Перерахунок пенсійних виплат: хто зі стареньких у червні отримає довгоочікувані надбавки

Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає

Показати ще

1. Нарізаємо яловичину на смужки, складаємо в миску і присипаємо борошном.

2. Ріпчасту цибулю ріжемо й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Викладаємо яловичину і смажимо кілька хвилин на сильному вогні, щоб утворилася скоринка і запечатався всередині м'яса сік.

3. Перекладаємо в глибоку каструлю або сковорідку.Тушкуємо томати у власному соку, додаємо кілька ложок сметани, суміш перців і трохи солі. Родзинка - додайте трохи пряної брусниці.

4. Змішуємо наш соус з м'ясом і залишаємо нудитися 20-30 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо рецепт приготування домашнього натурального сиру для бутербродів

Як повідомляв портал Знай.ua, ситний салат з баклажанів не затримається на столі

Також Знай.ua писав про рецепт красивого домашнього зефіру з інжиру та грейпфрута