Бефстроганов - блюдо, яке колись було на піку популярності в радянських їдальнях, назване на честь графа Строганова. От такий був казус.
Але і в наші дні домогосподині люблять готувати бефстроганов в домашніх умовах, оскільки готується воно елементарно, а виходить дуже смачне м'яке м'ясце в сметанно-томатному соусі. Просто пальчики оближеш!
Пропонуємо легкий і смачний рецепт блюда "Бефстроганов"
Інгредієнти:
Яловичина 500 гр.
борошно
Цибуля
Томати у власному соку
сметана
спеції
Приготування:
Кров як річка, а не кисіль: 7 продуктів, які врятують вас від тромбів
Навіть для тих, хто виїхав законно: українців попередили про великі штрафи
Що не можна класти в банки для закруток: огірки, які вибухають і псують заготовки на зиму
Жінок подадуть у розшук ТЦК: що буде з мобілізацією у серпні
1. Нарізаємо яловичину на смужки, складаємо в миску і присипаємо борошном.
2. Ріпчасту цибулю ріжемо й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Викладаємо яловичину і смажимо кілька хвилин на сильному вогні, щоб утворилася скоринка і запечатався всередині м'яса сік.
3. Перекладаємо в глибоку каструлю або сковорідку.Тушкуємо томати у власному соку, додаємо кілька ложок сметани, суміш перців і трохи солі. Родзинка - додайте трохи пряної брусниці.
4. Змішуємо наш соус з м'ясом і залишаємо нудитися 20-30 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо рецепт приготування домашнього натурального сиру для бутербродів
Як повідомляв портал Знай.ua, ситний салат з баклажанів не затримається на столі
Також Знай.ua писав про рецепт красивого домашнього зефіру з інжиру та грейпфрута