Бефстроганов - блюдо, яке колись було на піку популярності в радянських їдальнях, назване на честь графа Строганова. От такий був казус.
Але і в наші дні домогосподині люблять готувати бефстроганов в домашніх умовах, оскільки готується воно елементарно, а виходить дуже смачне м'яке м'ясце в сметанно-томатному соусі. Просто пальчики оближеш!
Пропонуємо легкий і смачний рецепт блюда "Бефстроганов"
Інгредієнти:
Яловичина 500 гр.
борошно
Цибуля
Томати у власному соку
сметана
спеції
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми
Пенсіонерів поженуть на роботу: держава готує заходи
Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії
Гороскоп на тиждень 14-20 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни блищатимуть, Діви турбуватимуться, а Козороги відпочиватимуть
1. Нарізаємо яловичину на смужки, складаємо в миску і присипаємо борошном.
2. Ріпчасту цибулю ріжемо й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Викладаємо яловичину і смажимо кілька хвилин на сильному вогні, щоб утворилася скоринка і запечатався всередині м'яса сік.
3. Перекладаємо в глибоку каструлю або сковорідку.Тушкуємо томати у власному соку, додаємо кілька ложок сметани, суміш перців і трохи солі. Родзинка - додайте трохи пряної брусниці.
4. Змішуємо наш соус з м'ясом і залишаємо нудитися 20-30 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо рецепт приготування домашнього натурального сиру для бутербродів
Як повідомляв портал Знай.ua, ситний салат з баклажанів не затримається на столі
Також Знай.ua писав про рецепт красивого домашнього зефіру з інжиру та грейпфрута