Яблука у власному соку на зиму - відмінний варіант зберігання цього корисного фрукта. Консервування без води – це чисті вітаміни, натуральний смак і економія місткостей для зимових заготовок, дефіцит яких гостро відчувається в період масового збору врожаю.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Яблука - 1 кг
- Цукор - 200 г
- Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки.
Приготування:
Яблука почистити від серцевини, нарізати часточками. Викласти в каструлю і пересипати цукром. Залишити яблука на добу, щоб випустили сік.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Потім каструлю поставити на вогонь, додати лимонну кислоту, довести масу до кипіння і варити протягом 10 хвилин. Готові яблука закатати кришками і добре укутати. Таку заготовку можна використовувати для пирогів, шарлоток і булочок.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.