Виноградний компот на зиму - готується швидко і без жодних проблем. Виноград можна використовувати будь-яких сортів. Найкраще підходить темний виноград, оскільки він надає компоту шикарний насичений колір і смак! Все дуже швидко, просто і смачно!
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Виноград
- Цукор
- Лимон
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Довго "тримати" тарифи - неможливо: українців попередили про нові ціни на світло та газ
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
Виноград промиваємо в проточній воді. У добре вимиті і висушені банки розкладаємо грона винограду. Заповнюємо банку майже на 1/2. Найкраще використовувати 3-х літрові банки. Лимон ріжемо на кружечки.
Кладемо по 1-2 кружечка лимона у кожну банку. Лимон урізноманітнює смак і додасть гарний колір компоту. У кожну банку додаємо 200-250 г цукру. Заливаємо крутим окропом. Закриваємо кришками. Перевертаємо банки догори дном і гарненько укутуємо мінімум на добу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.
Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.
Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.