Салат "Суші" прекрасно підходить для будь-якого свята. Цікавий цей рецепт тим, що інгредієнти схожі з тими, які потрібні для приготування суші, і на смак салат нагадує саме їх.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- слабосолона червона риба (її можна купити, а можна засолити вдома в соєвому соусі) - 300 г,
- рис — 300 г,
- свіжі огірки — 2 шт.,
- велика морква - 1 шт.,
- яйця — 4 шт.,
- велика фіолетова цибулина,
- пучок зеленої цибулі,
- пучок кропу,
- васабі (заздалегідь змішайте порошок Васабі з гарячою водою),
- майонез.
100 доларів можуть завдати проблем при обміні: які купюри важко збути
Гороскоп на сьогодні, 22 квітня: на кого чекає прорив у вівторок, а кому варто триматися подалі від сварок
Українцям дозволили оплачувати лише половину платіжки за газ, воду та світло: кому пощастило
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Приготування:
ᅠ
Для приготування заправки до салату, якою потрібно промащувати шари, змішайте майонез з васабі. Відваріть рис таким же способом, як для суші: промити рис, залити водою (на 1 частину рису півтори частини води), поставити на вогонь, щоб википіла вода (це займе близько 7 хвилин). Зменшити вогонь до мінімуму і варимо ще 15 хвилин. Потім знімаємо з плити і даємо настоятися близько пів години.
Відварити морква і яйця. Нарізати невеликими шматочками рибу, огірки кубиками, дрібно нашаткувати цибулю. Подрібнити зелень. Відварену моркву і яйця натріть на тертці. Змішайте яйця з зеленою цибулею і заправте заправкою з васабі та майонезу. Тепер укладайте салат шарами, змащуючи їх заправкою. Даємо салату постояти в холодильнику близько двох годин і подаємо на стіл.
Послідовність шарів салату:
- 1-й шар - рис, його необхідно промазати заправкою.
- 2-й шар - риба.
- 3-й шар - кріп.
- 4-й шар - фіолетова цибуля
- 5-й шар - огірок, а зверху майонез з васабі.
- 6-й шар - яйця з цибулею.
- 7-й шар - морква, промазуємо заправкою.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні