Дуже простий рецепт хліба без дріжджів закохає вас у цей процес. Простота приготування і неймовірний аромат свіжої випічки не дадуть жодних шансів ліні. Такий хліб можна приготувати без добавок, наприклад, кунжуту і горіхів, так вийде теж дуже смачно. Хліб за цим рецептом виходить м'який зі смачною скоринкою.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Борошно - 550 г
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Молоко - 450 мл
- Соняшникова олія - 50 мл
- Кунжут - 2 ст. л.
- Горіхи - 2 ст. л.
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Приготування:
Важливо: Випікайте обов'язково у два підходи, на самому початку без фольги, а потім з фольгою, тоді хліб вийде м'який всередині і зі скоринкою зовні.
Беремо муку, додаємо до неї цукор, сіль, розпушувач тіста. Ретельно вимішуємо та вливаємо молоко і рослинну олію. Ретельно вимішуємо. За бажанням додаємо кунжут та горіхи.
Готове тісто викладаємо у форму та утрамбовуємо. Випікаємо протягом 25 хвилин при 180 градусах. Тоді накриваємо фольгою і випікаємо ще 30 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні