Мариновані курячі шлуночки - ця страва настільки оригінальна і цікава, що ніхто з першого разу не зможе здогадатися, з чого насправді вона приготовлена. Проте зі столу зметуть її вмить.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - пару зубчиків
- Оцет 5 % - 0,25 склянки
- Рослинна олія - 0,5 склянки
- Цукрова пудра - 0,5 ч. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Сіль, перець
- Курячі шлуночки - 500 г
В Україну суне потепління до +22, діставайте футболки: синоптик назвав точні дати "бабиного літа"
Осінніх канікул не буде: школярам доведеться навчатися без перерви на відпочинок
Вже не вийде обміняти: які долари не приймуть банки та обмінники
Готуйте грілки та теплий одяг: в Міненерго зробили заяву про початок опалювального сезону
Приготування:
Курячі шлуночки відварюємо у підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і ріжемо соломкою. Додаємо порізану півкільцями цибулю, соєвий соус, цукрову пудру, перчимо і перемішуємо.
Поливаємо шлунки рослинною олією, додаємо пропущений через прес часник, вливаємо оцет, солимо. Акуратно перемішуємо і ставимо на ніч маринуватися в холодильник.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні