Найпишніші панкейки, які ви тільки могли побачити у житті, виходять саме за цим рецептом. Цей спосіб приготування десерту безумовно є найідеальнішим та найбільш вдалим з-поміж всіх інших.
Читайте Знай в Google News!
Замішані на молоці панкейки виходять дуже повітряними і ніжними, на смак, запах і за структурою дуже схожі на бісквіт. Такі панкейкі можна подати з варенням, будь-яким сиропом, медом, чи зі згущеним молоком.
Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Молоко - 200 мл
- Цукор - 5 ст. л
- Рослинна олія - 3 ст. л
- Борошно - 250 г
- Сіль щіпка, розпушувач - 1 ст. л
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
Спершу відокремлюємо білки і жовтки. Жовток збиваємо з цукром і сіллю. Вливаємо молоко, ретельно збиваємо і поступово додаємо борошно. Тепер - розпушувач і масло. Окремо збиваємо білки до стійкої піни. Додаємо їх і перемішуємо, щоб маса не опала.
Розігріваємо сковорідку. Готуємо панкейки на сухій сковорідці на середньому вогні, виливаючи тісто невеликими порціями. Кожен млинець пекти приблизно протягом 2-3 хвилин з кожної сторони.
Подавати десерт можна з медом, шоколадом, варенням або згущеним молоком, а також - зі сметаною.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні