Найпишніші панкейки, які ви тільки могли побачити у житті, виходять саме за цим рецептом. Цей спосіб приготування десерту безумовно є найідеальнішим та найбільш вдалим з-поміж всіх інших.
Читайте Знай в Google News!
Замішані на молоці панкейки виходять дуже повітряними і ніжними, на смак, запах і за структурою дуже схожі на бісквіт. Такі панкейкі можна подати з варенням, будь-яким сиропом, медом, чи зі згущеним молоком.
Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Молоко - 200 мл
- Цукор - 5 ст. л
- Рослинна олія - 3 ст. л
- Борошно - 250 г
- Сіль щіпка, розпушувач - 1 ст. л
Гороскоп на сьогодні 25 травня: хто зіткнеться з обманом, а хто – отримає шанс на прорив
ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
Три категорії українців можуть отримати по 4 тисячі гривень: як подати заяву
Приготування:
Спершу відокремлюємо білки і жовтки. Жовток збиваємо з цукром і сіллю. Вливаємо молоко, ретельно збиваємо і поступово додаємо борошно. Тепер - розпушувач і масло. Окремо збиваємо білки до стійкої піни. Додаємо їх і перемішуємо, щоб маса не опала.
Розігріваємо сковорідку. Готуємо панкейки на сухій сковорідці на середньому вогні, виливаючи тісто невеликими порціями. Кожен млинець пекти приблизно протягом 2-3 хвилин з кожної сторони.
Подавати десерт можна з медом, шоколадом, варенням або згущеним молоком, а також - зі сметаною.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні