Пиріг "Маня Морковкіна" - це ніжний десерт з манки і моркви - просто тане в роті. Готується легко і просто, а на вигляд і смак просто неперевершений. Саме те до чаю і до кави у вихідний недільний день. Корисно і дітлахам, і дорослим!
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Морква (дрібно терта) — 2 скл.
- Манка-1 скл.
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
- Борошно-1 скл.
- Яйця-2 шт
- Цукор-1 скл.
- Ваніль-1 упак.
- Сода (гашена оцтом або розпушувач) — 1 ч. л.
- Кефір (йогурт) - 1 скл.
- Масло вершкове (маргарин) — 150 г
Спосіб приготування пирога:
1.Залити манку кефіром і залишити на 20-30хв
2. Натерти моркву на дрібну тертку і віджати сік - чим суші, тим краще.
3.Яйця збити з цукром, додати ваніль, розтоплений маргарин і перемішати.
4.Соду погасити оцтом і влити в суміш.
5.Додати просіяне борошно перемішати і всипати моркву.
6. Якщо є родзинки або курага - їх теж можна додати.
7. Додати вже набряклу манку і акуратно перемішати ложкою. Якщо це робити міксером, то готовий пиріг буде щільним.
8.Підготувати форму-змастити маслом або застелити пергаментом. Викласти масу і випікати 190-200град 40-45хв.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.
Як повідомляв портал Знай.ua, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.
Також Знай.ua писав про рецепт смачних і швидких котлет з будь-якого фаршу.