Чебуреки з грибами і сиром виходять хрусткими, злегка шаруватими, пухирчастими, тонкими і соковитими. Звичний смак чебуреків з фаршем можна змінити, якщо поекспериментувати з начинкою, і взяти не м'ясно, а, наприклад, дует грибів і сиру.

На такому тісті ліпити чебуреки одне задоволення - воно податливе і ніжне.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти для тіста:

3 ст борошна
1 ч/л солі
3 ст / л рослинного масла
1 ст окропу

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Показати ще

Начинка:
гриби обсмажені з цибулею
сир

Приготування чебуреків, скріншот: YouTube

Спросіб приготування:
Замішуємо тісто
Насипаємо в глибоку чашу 3 ст борошна ( для першого разу візьміть поменше 2,5), додайте сіль, масло і перемішайте. Налийте 1 ст окропу. Борошно і окріп відміряйте однаковими склянками!

Дуже зручно ліпити з нього. Вже роки три роблю тільки таке заварне тісто. Воно виходить щільне, але його дуже легко розгортати. Не треба натирати борошном.

Приготування чебуреків, скріншот: YouTube

Даємо тісту трохи відпочити. Розрізаємо тісто навпіл, сформовуємо джгут, нарізаємо на шматки. Розкачувати тонко мм 2-3. Покласти начинку на одну половину, закрити другий і защипати краю.

Обсмажити на сухій сковороді або на маслі з двох сторін до золотистого кольору. Виходить ну дуже смачно! Якщо на сухій сковороді, то на маленькому вогні і під кришкою! Потім змастити маслом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.

Як повідомляв портал Знай.ua, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.

Також Знай.ua писав про рецепт смачних і швидких котлет з будь-якого фаршу.