Чебуреки з грибами і сиром виходять хрусткими, злегка шаруватими, пухирчастими, тонкими і соковитими. Звичний смак чебуреків з фаршем можна змінити, якщо поекспериментувати з начинкою, і взяти не м'ясно, а, наприклад, дует грибів і сиру.
На такому тісті ліпити чебуреки одне задоволення - воно податливе і ніжне.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти для тіста:
3 ст борошна
1 ч/л солі
3 ст / л рослинного масла
1 ст окропу
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Начинка:
гриби обсмажені з цибулею
сир
Спросіб приготування:
Замішуємо тісто
Насипаємо в глибоку чашу 3 ст борошна ( для першого разу візьміть поменше 2,5), додайте сіль, масло і перемішайте. Налийте 1 ст окропу. Борошно і окріп відміряйте однаковими склянками!
Дуже зручно ліпити з нього. Вже роки три роблю тільки таке заварне тісто. Воно виходить щільне, але його дуже легко розгортати. Не треба натирати борошном.
Даємо тісту трохи відпочити. Розрізаємо тісто навпіл, сформовуємо джгут, нарізаємо на шматки. Розкачувати тонко мм 2-3. Покласти начинку на одну половину, закрити другий і защипати краю.
Обсмажити на сухій сковороді або на маслі з двох сторін до золотистого кольору. Виходить ну дуже смачно! Якщо на сухій сковороді, то на маленькому вогні і під кришкою! Потім змастити маслом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, навіть біля плити стояти не потрібно: простий секрет нереально соковитих і смачних котлет.
Як повідомляв портал Знай.ua, гостра "Хріновина" до пельменів: простий рецепт смачного томатного соусу без варіння.
Також Знай.ua писав про рецепт смачних і швидких котлет з будь-якого фаршу.