Брускета Моцарела - рецепт красивих і легких бутербродів з сиром і помідорами чері. Такі італійські брускети виходять дуже смачними та ніжними. А завдяки особливому способу приготування вони набувають цікавого смаку.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Свіжий багет
- Чері
- Вершкове масло
- Часник
- Сіль / цукор
- Моцарела (або будь-який інший сир)
- Сушений базилік
- Олія (для обсмажування)
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
Багет нарізаємо на скибочки, обсмажуємо на краплі оливкової олії з двох сторін до золотистого кольору. Чері кладемо на розігріту сковорідку з додаванням оливкової олії. Обсмажуємо до м'якості, розламуємо, тушкуємо, солимо, додаємо цукор на ваш смак. Має вийти солоно-солодка маса.
Додаємо шматочок вершкового масла. Вимикаємо, дрібно нарізаємо до них часник. Даємо охолонути. Багет викладаємо у форму для випічки, зверху томати, після нього сир моцарела і посипаємо сушеним базиліком. Ставимо у духовку при 200 С, щоб сир розтанув. Посипаємо зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні