Помідори скибочками в желе - незвична овочева заготовка на зиму. Вона не лише приємно урізноманітнить ваше повсякденне меню, але й допоможе швидко накрити стіл для прийому гостей. Ці помідори цікаві ззовні і не менш приємні на смак. Таку заготовку можна зробити з невеликих чи пошкоджених плодів.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом помідорів скибочками у желе поділився телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти:
- помідори
- цибуля
- перець горошком
- желатин
- сіль
- цукор
- оцтова есенція
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Приготування:
На дно підготовлених банок покласти лавровий лист. Помідори нарізати скибочками, укласти в банки. Зверху додати 5-6 кружалець цибулі і перець горошком. Приготувати заливку. Желатин замочити на 40-60 хв.
Закип'ятити воду, додати сіль, цукор, набряклий желатин, прокип'ятити і залити вміст банок. Поставити стерилізувати: літрові банки - 20 хв, дволітрові — 30 хв, трилітрові — 40 хв.
На дволітрову банку додати 1 ч. ложку оцтової есенції і закатати. Для заливки: на 1 л води — 1 ч.ложка желатину, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні