Помідори скибочками в желе - незвична овочева заготовка на зиму. Вона не лише приємно урізноманітнить ваше повсякденне меню, але й допоможе швидко накрити стіл для прийому гостей. Ці помідори цікаві ззовні і не менш приємні на смак. Таку заготовку можна зробити з невеликих чи пошкоджених плодів.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом помідорів скибочками у желе поділився телеграм-канал "Дневник дачника".

Інгредієнти:

  • помідори
  • цибуля
  • перець горошком
  • желатин
  • сіль
  • цукор
  • оцтова есенція

Помідори скибочками в желе, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Приготування:

На дно підготовлених банок покласти лавровий лист. Помідори нарізати скибочками, укласти в банки. Зверху додати 5-6 кружалець цибулі і перець горошком. Приготувати заливку. Желатин замочити на 40-60 хв.

Закип'ятити воду, додати сіль, цукор, набряклий желатин, прокип'ятити і залити вміст банок. Поставити стерилізувати: літрові банки - 20 хв, дволітрові — 30 хв, трилітрові — 40 хв.

На дволітрову банку додати 1 ч. ложку оцтової есенції і закатати. Для заливки: на 1 л води — 1 ч.ложка желатину, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру.

Помідори скибочками в желе, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні