Повітряний омлет з сиром і шпинатом буде ідеальним сніданком, і цілком ймовірно стане улюбленим. Після нього звичайних смажених яєць ще скоро не захочеться. Щобільше, страва виходить дуже ніжною, смачною і ситною.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Щіпка солі
- Сир і шпинат за бажанням
- Соняшникова олія для смаження
Приготування:
Українцям відключатимуть електроенергію: кому доведеться жити при свічках
Тарифи вдарять з новою силою з 1 травня: що суттєво дорожчає
Пенсіонери можуть не дочекатися грошей: ПФУ попередив про затримки
Пенсіонерів заженуть у злидні: встановили недосяжні умови для гідної пенсії
Спершу жовтки відділити від білків. Жовтки змішати вилкою з сіллю. А білки за допомогою міксера перетворити у білу густу піну. Посолити і змішати лопаткою з жовтками.
Густу яєчну масу викласти на розігріту і змащену рослинною олією сковорідку. Посипати омлет тертим сиром і нарізаним шпинатом. Накрити кришкою. Смажити протягом 4-5 хвилин на слабкому вогні.
Тепер за допомогою лопатки підніміть одну сторону омлету і покладіть її на іншу. Омлет в результаті отримає форму такого собі "чебурека". Добре посмажте омлет з обох сторін, підгортаючи лопаткою масу, що витікатиме. Омлет повинен тримати форму. Готовий омлет прикрасіть зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні