Повітряний омлет з сиром і шпинатом буде ідеальним сніданком, і цілком ймовірно стане улюбленим. Після нього звичайних смажених яєць ще скоро не захочеться. Щобільше, страва виходить дуже ніжною, смачною і ситною.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Щіпка солі
- Сир і шпинат за бажанням
- Соняшникова олія для смаження
Приготування:
Гороскоп на сьогодні, 24 травня: стережіться конфліктів але будьте відкриті для сюрпризів
Україна на межі трудового колапсу: кому доведеться працювати до глибокої старості
Термінове оновлення для "Резерв+": що треба негайно зробити
ТЦК зробить безхатьком: ухилянтам загрожує конфіскація майна – що відберуть
Спершу жовтки відділити від білків. Жовтки змішати вилкою з сіллю. А білки за допомогою міксера перетворити у білу густу піну. Посолити і змішати лопаткою з жовтками.
Густу яєчну масу викласти на розігріту і змащену рослинною олією сковорідку. Посипати омлет тертим сиром і нарізаним шпинатом. Накрити кришкою. Смажити протягом 4-5 хвилин на слабкому вогні.
Тепер за допомогою лопатки підніміть одну сторону омлету і покладіть її на іншу. Омлет в результаті отримає форму такого собі "чебурека". Добре посмажте омлет з обох сторін, підгортаючи лопаткою масу, що витікатиме. Омлет повинен тримати форму. Готовий омлет прикрасіть зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні