Відбивні з фаршу у вафлях та яєчному клярі здивують несподіваним смаком. Страва виходить дуже ніжною, соковитою і смачною.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- фарш 500 г
- цибуля 2-3 шт.
- 1 ч. л. спецій до м'яса
- сіль - за смаком
- 1 упаковка вафельних коржів
- 5 яєць
- 100 г борошна
- зелена цибуля
- часник 2-3 зубчики
- рослинна олія для смаження
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Приготування:
З коржа за допомогою склянки вирізаємо ножем кружечки одного розміру. Цибулю і часник очистити, цибулю порізати на кубики, а часник пропустити через прес. Фарш посолити та поперчити до смаку. Тепер додати цибулю, часник і зелень ретельно вимісити, щоб він став однорідним і м'яким. Для приготування кляру змішуємо яйця, борошно і сіль, збиваємо.
На вафельному коржі розподіляємо м'ясний фарш. Поверх фаршу кладемо ще один вафельний корж. Вмокаємо корж у яєчний кляр. Обсмажуємо на рослинній олії відбивні в вафлях з двох сторін на повільному вогні до золотистого кольору. Такі відбивні виходять навдивовижу смачними і соковитими.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні