Булочки з корицею та глазур'ю ідеально підійдуть для затишного осіннього чаювання. Щобільше, готувати їх дуже просто. Пропонуємо спробувати рецепт надзвичайно ароматних осінніх смаколиків.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
Тісто:
- 200 мл теплого молока
- 1 ст. л цукру
- 25 г дріжджів
- 75 г вершкового масла
- 60 г цукру
- 2 яйця
- 1 ч. л. солі
- 500 г
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Начинка:
- цукор
- кориця (перемішати)
Глазур:
- 200 г маскарпоне
- 75 г вершкового масла
- 100 г цукрової пудри
Приготування:
Для приготування тіста перемішати тепле молоко, цукор та дріжджі і залишити на 20 хвилин. Додати вершкове масло і цукор. Ретельно перемішати. По одному збити 2 яйця і додати дріжджову суміш, сіль, борошно. Вимісити тісто та залишити його на 1 годину.
Для начинки змішати цукор з корицею. Розкачане тісто змастити вершковим маслом, викласти начинку, залишаючи чистими краї. Сформувати рулет, а потім розрізати його на булочки. Залишити ще на 20 хвилин на формі для випікання. Випікати протягом 20-30 хв при 190 С.
Для глазурі можна брати сир маскарпоне або сир "Філадельфія". Змішати з вершковим маслом та пудрою. Нанести глазур на булочки. Також можна полити шоколадом або подавати без нічого.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні