Чізкейк з персиками - популярна і улюблена багатьма випічка, до складу якої обов'язково входить вершковий сир. Цей ефектний і смачний десерт можна приготувати у будь-яку пору року зі свіжих або консервованих фруктів.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
⠀
Для коржа:
- 2 шт. курячих яєць;
- 50-80 мл. кефіру;
- 200 г вівсяної муки;
- цукрозамінник;
Сирне наповнення:
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
- 200 мл кефіру;
- 200 г сиру в брикеті;
- 20 г желатину;
- цукрозамінник;
Додатково:
- какао (для прикраси);
Приготування:
Всі інгредієнти для коржа змішати, далі викласти у форму для випікання і рівномірно розподілити по дну і боків форми, так щоб висота країв була однакова по всьому периметру.
Випікати у духовці протягом 10-15 хвилин при 180 градусів або поставити форму на попередньо нагріту сковороду і на середньому вогні пропекти корж 8-10 хвилин під накритою кришкою.
За цей час влити кефір в чашу для подрібнення, додати до нього сир і цукрозамінник та збити. Желатин залити теплою водою і поставити в мікрохвильовку на 5 секунд, потім влити в суміш і ще раз гарненько збити блендером. Корж з форми не виймати після готовності, дати йому трохи охолонути.
Персик нарізати часточками і укласти на дно коржа, зверху залити раніше приготовлену сирну суміш. Заливати потрібно повільно і акуратно, щоб часточки персика залишилися на дні. Все поставити в холодильник на 4-6 годин, для застигання. Чізкейк після застигання вийняти з форми, можна також посипати какао.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні